Доступність посилання

ТОП новини

Тарнавський: у зоні угруповання військ «Таврія» за минулу добу «втрат рубежів та позицій» не було



За його словами, минулої доби противник втратив  у живій силі 426 осіб – убитими і пораненими
За його словами, минулої доби противник втратив  у живій силі 426 осіб – убитими і пораненими

У зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) «Таврія» за минулу добу «втрат рубежів, районів та позицій» не було, повідомив командувач угруповання Олександр Тарнавський.

«За минулу добу в операційній зоні ОСУВ «Таврія» ворог завдав 25 авіаційних та 3 ракетних удари, провів 53 бойові зіткнення, вчинив 906 обстрілів і 93 удари дронами-камікадзе. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. Втрат рубежів, районів та позицій не допущено», – написав він у телеграмі.

За його словами, минулої доби противник втратив у живій силі 426 осіб – убитими і пораненими. Також сили оборони України знищили 4 російські склади боєприпасів.

Напередодні Олександр Тарнавський повідомив, що ситуація в ОСУВ «Таврія» залишається «складною, проте контрольованою», а на Авдіївському напрямку «стабілізується».

У лютому українські військові після понад чотирьох місяців виснажливих боїв залишили місто Авдіївка поблизу Донецька, яке ЗСУ утримували з початку збройного протистояння в 2014 році. Після втрати Авдіївки Сили оборони України також втратили контроль над кількома селами, розташованими на північ і північний захід від Авдіївки.

Розвідка Великої Британії заявила 29 лютого, що територія на захід від Авдіївки залишається у центрі зусиль російського наступу.

Форум

XS
SM
MD
LG