Доступність посилання

ТОП новини

Дружина посадовця «Нафтогазу» заявляє, що в неї та в чоловіка не підтвердилася підозра на COVID-19


Сам Андрій Фаворов, який є директором з інтегрованого газового бізнесу «Нафтогазу», вирішив самоізолюватися, хоча зараз почувається добре
Сам Андрій Фаворов, який є директором з інтегрованого газового бізнесу «Нафтогазу», вирішив самоізолюватися, хоча зараз почувається добре

Підозра на коронавірусну інфекцію COVID-19 у посадовця національної енергетичної компанії «Нафтогах» Андрія Фаворова не підтвердилася – про це заявила його дружина Анастасія Магонова.

«Ані в мене, ані в мого чоловіка немає підтвердженого коронавірусу (коронавірусної хвороби COVID-19 – ред.). Більш того, два тести, які зробили кваліфіковані лікарі, були негативними. Результати ще одного, зробленого для додаткової впевненості, будуть у понеділок-середу. Усі симптоми та огляди лікарів підтверджують, що в нас була звичайна, сезонна застуда», – написала Магонова на своїй Фейсбук-сторінці.

Сам Андрій Фаворов, який є директором з інтегрованого газового бізнесу «Нафтогазу», оприлюднив відеозвернення, в якому розповів про своє рішення самоізолюватися, попри те, що зараз почувається добре.

«Приблизно тиждень тому в мене був кашель, невелика температура 37,5, я, відповідно до рекомендацій та внутрішнього протоколу НАК «Нафтогаз», самоізолювався, сиджу вдома, не ходжу і мінімізую контакт з ким можна й не можна. Почуваюся прекрасно, тільки нудно. Планую ще тиждень так просидіти, доки всі питання не будуть зняті», – сказав він.

20 березня батько Фаворова, лікар-епідеміолог Михайло Фаворов, який живе в Сполучених Штатах, в інтерв’ю російському виданню «Ехо» заявив, що його син захворів під час повернення зі США до України минулого тижня. За словами Фаворова-старшого, наразі посадовець «Нафтогазу» вже здоровий. Згодом чоловік уточнив у соцмережах, що заява про хворобу Фаворова-молодшого була його припущенням.

Загалом в Україні на цей час є 26 підтверджених випадків коронавірусного захворювання COVID-19, із них три людини померли, одна вже видужала. Через розповсюдження вірусу надзвичайну ситуацію регіонального рівня природного характеру оголосили вже в чотирьох областях України: Дніпропетровській, Чернівецькій, Житомирській і Київській.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG