Доступність посилання

ТОП новини

Удар по Одесі: в лікарні помер ще один співробітник ДСНС, число жертв зросло до 21


Рятувальники евакуюють пораненого внаслідок удару по Одесі 15 березня 2024 року
Рятувальники евакуюють пораненого внаслідок удару по Одесі 15 березня 2024 року

В Одесі в лікарні помер ще один співробітник ДСНС, поранений унаслідок завданого 15 березня російського ракетного удару. Загальне число загиблих зросло до 21, повідомляє пресслужба МВС із посиланням на міністра Ігоря Клименка.

«Ще понад 70 осіб дістали поранень, є тяжкі», – додав він.

Станом на 9:00 16 березня голова Одеської ОВА Олег Кіпер інформував, що девʼятеро поранених перебувають у тяжкому стані.

16 березня оголошене в Одесі та області днем жалоби.

15 березня внаслідок російського ракетного удару по Одесі було пошкоджено цивільну інфраструктуру. За даними ДСНС, на місці влучання виникла пожежа. Після прибуття рятувальників російська армія завдала повторного ракетного удару. Серед загиблих є місцеві жителі, медик і рятувальник, серед потерпілих – дев’ятеро співробітників ДСНС.

Читайте також: «Маємо допомогти Україні зупинити Росію зараз». У США і ЄС засудили обстріл Одеси

Сили оборони півдня повідомили, що РФ застосувала для удару по Одесі балістичні ракети «Іскандер-М». Військові уточнили, що внаслідок атаки зруйнована триповерхова будівля рекреаційного об’єкта, пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, станція техобслуговування, газопровід, авто швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Російські військові регулярно атакують Одещину, застосовуючи, як правило, ударні дрони та ракети. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG