Доступність посилання

ТОП новини

Уряд призначив нового виконувача обов’язків голови правління «Укрзалізниці»


Уряд призначив нового в.о. голови правління «Укрзалізниці»
Уряд призначив нового в.о. голови правління «Укрзалізниці»

Уряд призначив новим виконувачем обов’язків голови правління «Укрзалізниці» Олександра Камишина. Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

«Також Уряд визнав таким, що втратив чинність, рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови правління АТ «Укрзалізниця» на Івана Юрика», – мовиться у повідомленні.

У Мінінфраструктури нагадали, що 30 липня РНБО «повідомила про низку загроз державній безпеці, які пов’язані з критичною управлінською та фінансовою ситуацією в АТ «Укрзалізниця», а також катастрофічним станом залізничної інфраструктури в країні».

«Відповіддю на ці загрози стали кадрові зміни у керівництві компанії та ініціювання створення Антикризового штабу «Укрзалізниці» на чолі з Міністром інфраструктури України», – заявили у міністерстві.

Виконувач обов’язків голови правління «Укрзалізниці» Іван Юрик написав заяву про звільнення, її отримала наглядова рада, повідомили в «Укрзалізниці» 9 серпня. Зазначалося, що Юрик продовжуватиме виконувати обов’язки на посаді члена правління, відповідального за фінанси.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG