Доступність посилання

ТОП новини

Проміжні вибори в Раду: в обох округах лідирують представники «Слуги народу»


Позачергові вибори в 184 та 197-му округах проходили через дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка
Позачергові вибори в 184 та 197-му округах проходили через дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка

За попередніми даними Центральної виборчої комісії, в обох округах, де 31 жовтня відбулися проміжні вибори до Верховної Ради, лідирують кандидати від владної партії «Слуга народу».

В окрузі №184 у Херсонській області після підрахунку 97,8% електронних протоколів окружних виборчих комісій перемагає представник партії «Слуга народу» Сергій Козир (64,7%), у найближчого конкурента Ігоря Йосипенка від партії «Європейська солідарність» – 14,3%.

В окрузі №197 на Черкащині за результатами опрацювання 39% електронних протоколів лідирує представник партії «Слуга народу» Віталій Войцехівський (45,8%). Найближчий конкурент – самовисуванець Владислав Голуб має 25,7%.

Остаточні результати виборів повинні бути оголошені до 15 листопада.

Позачергові вибори в 184 та 197-му округах проходили через дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа через обрання міським головою Херсона, а Олександр Скічко – через призначення головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG