Доступність посилання

ТОП новини

МЗС: 25 березня – останній день реєстрації у закордонному виборчому окрузі


За даними соціологів, 81% українців готові взяти участь у найближчих виборах в Україні – виборах президента 31 березня 2019 року
За даними соціологів, 81% українців готові взяти участь у найближчих виборах в Україні – виборах президента 31 березня 2019 року

Громадяни України, які проживають за межами країни і хочуть проголосувати на президентських виборах 31 березня 2019 року, повинні написати і передати у дипломатичне представництво України особисті заяви. Кінцевою датою реєстрації є 25 березня, повідомила речниця Міністерства закордонних справ Катерина Зеленко.

Раніше МЗС звернулося до Центральної виборчої комісії з проханням ліквідувати п’ять виборчих дільниць на території Росії у зв’язку «з неможливістю забезпечення виборчого процесу на території держави-агресора», насамперед, через неможливість гарантувати безпеку громадянам України.

Читайте також: Цьогорічна президентська кампанія встановила рекорд за кількістю кандидатів – КВУ

31 грудня 2018 року Центральна виборча комісія ліквідувала п’ять виборчих дільниць на території Росії, натомість були розширені межі дільниць у посольствах України у Грузії, Казахстані й Фінляндії.

За даними соціологів, 81% українців готові взяти участь у найближчих виборах в Україні – виборах президента 31 березня 2019 року. Як повідомляла ЦВК, понад 35,5 мільйонів українців зафіксовані у реєстрі виборців.

Вибори і я: міфи
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00

XS
SM
MD
LG