Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський назвав цей тиждень «важливим» для України


«Загалом цей тиждень для України буде важливим із політичного погляду. Ми заходимо в наступний рік і маємо зберегти спільне розуміння наших національних цілей», – каже Володимир Зеленський
«Загалом цей тиждень для України буде важливим із політичного погляду. Ми заходимо в наступний рік і маємо зберегти спільне розуміння наших національних цілей», – каже Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що цей тиждень для України буде «важливим із політичного погляду».

«Загалом цей тиждень для України буде важливим із політичного погляду. Ми заходимо в наступний рік і маємо зберегти спільне розуміння наших національних цілей. Це звільнення нашої землі від ворога, а також відновлення України, повернення наших людей додому, подальше зближення нашої держави з ключовими партнерами, відкриття нових можливостей для України у світі – це все завдання на найближчий час. І не лише для держави, а й для кожного й кожної з нас», – сказав він у своєму відеозверненні.

Президент обіцяє незабаром представити свій погляд на реалізацію цих завдань у щорічному посланні до Верховної Ради про зовнішнє і внутрішнє становище України.

Зеленський також повідомив про проведення сьогодні наради щодо роботи банківської системи та співпраці з МВФ, розмови з прем’єр-міністеркою Італії та керівником найбільшого у світі інвестиційного фонду BlackRock.

«Отримав чергове підтвердження, що бізнес розвиненого світу вірить у нашу перемогу та готовий інвестувати в нашу відбудову. Фахівці цієї компанії вже допомагають Україні структурувати Фонд відбудови нашої держави. І ми вже готуємося й до участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Позиція та перспективи України будуть там представлені», – додав він.

Читайте також: «Вирішальний час»: чи вдасться Україні зупинити агресію Росії у 2023 році?

Офіс президента України повідомляв, що сьогодні, 27 грудня, на засіданні Ставки верховного головнокомандувача обговорювали план дій українських військових на наступний рік, а також про ситуацію в Кремінній і Бахмуті.

XS
SM
MD
LG