Доступність посилання

ТОП новини

Знущання з військового в Івано-Франківську: офіцеру повідомили про підозру


Крім того, ДБР розслідують ще два випадки ймовірного перевищення цим офіцером службових повноважень щодо інших військовослужбовців
Крім того, ДБР розслідують ще два випадки ймовірного перевищення цим офіцером службових повноважень щодо інших військовослужбовців

Державне бюро розслідувань повідомили про підозру офіцеру у справі про знущання з військового в Івано-Франківську. Про це відомство заявило 20 квітня.

Йдеться про офіцера однієї з частин Національної гвардії на Івано-Франківщині.

«Відео, на якому офіцер нецензурно лається та б’є військовослужбовця, з’явилося на одному з українських телеграмканалів. Працівники ДБР опитали свідків та потерпілого, зібрали достатньо доказів для повідомлення військовому про підозру у перевищенні службових повноважень», – заявляє Бюро.

Читайте також: ДБР розслідує ще один випадок побиття військового на Волині

Стаття передбачає до 12 років позбавлення волі в разі визнання винним.

Крім того, ДБР розслідують ще два випадки ймовірного перевищення цим офіцером службових повноважень щодо інших військовослужбовців. Обвинувачення просить суд взяти його під варту з можливістю виходу під застави у 800 тисяч гривень.

ДБР повідомило 18 квітня, що розслідує випадок побиття військовослужбовця частини Національної гвардії на Івано-Франківщині.

XS
SM
MD
LG