Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ відбили атаки російських військ біля 9 населених пунктів на Донбасі – Генштаб


Український танк веде вогонь по російських позиціях біля Бахмуту на Донеччині, 26 січня 2023 року
Український танк веде вогонь по російських позиціях біля Бахмуту на Донеччині, 26 січня 2023 року

Російські війська за попередню добу завдали одного авіаційного та трьох ракетних ударів, а також 44 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

«Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках – обороняється. Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області», – йдеться в зведенні.

Читайте також: Російські військові вивозять людей із прифронтової окупованої зони на Луганщині – Гайдай

За даними командування, до одного з моргів окупованої Горлівки 28 січня «привезли близько 20 тіл загиблих окупантів з районів Новобахмутівки та Майорська».

Редакція наразі не може незалежно перевірити цю інформацію.

Штаб також звітує про авіаційний удар Сил оборони по російському зенітно-ракетному комплексу та два удари по районах зосередження військ і зброї, а також про ураження ракетними та артилерійськими військами двох радіолокаційних станцій і складу боєприпасів.

XS
SM
MD
LG