Доступність посилання

ТОП новини

Аброськін: «зрадники, звільнені з міліції за дискредитацію, поновлюються за рішенням суду»


У Донецькій області з початку антитерористичної операції з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни і законності звільнили майже 4 тисячі співробітників, але тепер вони поновлюються через суди, заявив начальник ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За його словами, багато хто з колишніх міліціонерів, які порушили присягу і були виключені з лав міліції, оскаржили своє звільнення в суді, і наразі Донецький окружний адміністративний суд уже виніс рішення про поновлення 29 осіб.

«Сподіваюся, служителі Феміди розуміють усю відповідальність при розгляді кожного такого позову. Рішення про поновлення повинно ґрунтуватися на результатах ретельної перевірки діяльності екс-співробітника на своєму посту, аби не допустити повторного засмічення наших рядів особами, що дискредитують звання міліціонера», – заявив Аброськін, як його цитує прес-служба Донецької обласної міліції.

У частині Донецької і сусідньої Луганської областей із квітня минулого, 2014 року триває антитерористична операція проти проросійських збройних сепаратистів, які діють за підтримки Росії. Однією з причин відносного успіху сепаратистів називали й те, що на їхній бік перейшло на початку сепаратистських заворушень чимало працівників міліції.

XS
SM
MD
LG