Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонслужба: прикордонник поранений через обстріл пункту пропуску і блокпостів на Донбасі


Державна прикордонна служба заявляє, що бойовики за минулу добу обстріляли з мінометів контрольний пункт «Гнутове» на північний схід від Маріуполя і блокпости «Березове», «Золоте» і «Майорське», на яких несуть службу прикордонники і військовослужбовці ЗСУ. Внаслідок обстрілу був легко поранений у руку прикордонник, йдеться в повідомленні.

У прикордонслужбі додали, що на час обстрілу пропуск тимчасово припиняли.

У відомстві наголосили, що протягом минулої доби кількість обстрілів із боку бойовиків значно збільшилася.

Крім того, у прикордонслужбі заявили, що тимчасово закрили контрольний пункт «Бугас», оскільки після обстрілів на цьому напрямку виявили чотири міни, які не розірвалася.

Як повідомили раніше в прес-центрі АТО, за минулу добу на Донецькому напрямку зафіксували найбільше обстрілів з боку бойовиків.

«З мінометів та артилерії заборонених мінськими домовленостями калібрів, а також великокаліберних кулеметів, загарбники стріляли по Опитному, шахті «Бутовська», Водяному, Первомайському, Мар’їнці, Пісках, Невельському, Кам’янці, Новотроїцькому, Красногорівці, Березовому. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї багаторазово обстрілювали Піски. Працював тут і ворожий танк», – ідеться в повідомленні.

Обстріли відбувалися також на Маріупольському, Луганському та Артемівському напрямках, заявили військові.

Сепаратисти звинувачують українських військових в обстрілах і заявляють про 43 обстріли своїх позицій.

XS
SM
MD
LG