Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики «ЛНР» вшосте підірвали залізницю – Тука


На Луганщині бойовики вшосте підірвали залізницю, повідомляють у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

«Терористи пошкодили колію на перегоні Сентянівка – Шипилове. У цій місцевості залізницю підривали неодноразово. Це вже шостий підрив на цьому напрямку. Незважаючи на заяви керівництва «ЛНР/ДНР» про відведення важкої техніки та озброєння обстріли продовжуються, що у черговий раз свідчить про небажання терористів йти мирним шляхом для врегулювання конфлікту», – повідомив у неділю, 2 серпня, керівник Луганщини Георгій Тука.

За його інформацією, упродовж минулої доби бойовики угруповання «ЛНР» чотири рази обстріляли селище Золоте, у результаті зруйнований дах будинку, господарів на момент обстрілу не було вдома. А у Станиці Луганській через обстріли сепаратистів було зруйновано п’ять будинків.

У штабі АТО повідомили, що упродовж минулої доби бойовики на Донбасі 83 рази порушили режим припинення вогню.

Сепаратисти на своїх сайтах також повідомляють про обстріли з боку українських військових. За інформацією бойовиків угруповання «ДНР», у Куйбишевському районі Донецька через обстріл був поранений цивільний.

В угрупованні «ЛНР» заявляють про 3 випадки порушення перемир’я з боку української сторони.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG