Доступність посилання

ТОП новини

Охоронця Яроша, якого підозрюють у пораненні таксиста, шпиталізували – адвокат


Охоронця народного депутата України Дмитра Яроша, який підозрюється у вогнепальному пораненні таксиста, шпиталізували до обласної клінічної лікарні імені Мечникова, повідомив Радіо Свобода адвокат Сергій Погосян.

За його даними, лікарі діагностували в охоронця переломи черепа, ребер, пальців, забої та гематоми.

«Його поклали до лікарні, зараз він у реанімації. Ми з великими боями переконали керівника СІЗО, що йому потрібен огляд нейрохірурга, адже він скаржився на головні болі. Після того, як ми побачили діагноз, ми були вражені: два переломи основи черепа, перелом лобової кістки, переломи ребер, пальців і так далі. Одна рана на голові, і там вже пішло нагноєння. У мене одне питання: як людина з такими травмами могла пробути в СІЗО десять днів? Там він приймав лише анальгін та но-шпу. Лікарі кажуть, що він не скаржився, тільки на головний біль. Певно, це така людина, все тримає в собі. Він і після обстрілу з «градами» не скаржився і не нив», – розповів Сергій Погосян.

Водночас він додав, що медики лікарні імені Мечникова поки не повідомили, скільки приблизно часу його підзахисний пробуде в лікарні.

У середу Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив під вартою охоронця народного депутата України Дмитра Яроша, якого підозрюють у вогнепальному пораненні таксиста. Адвокат підозрюваного Сергій Погосян наполягав на заміні запобіжного заходу на домашній арешт, посилаючись стан здоров’я підзахисного.

У неділю, 14 травня, в Кам’янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, одна людина була поранена. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу.

У поліції офіційно не підтвердили інформацію про те, що затриманим через інцидент є охоронець народного депутата Дмитра Яроша, однак помічник народного депутата Ростислав Винар підтвердив Радіо Свобода, що людиною, яка вистрілила в таксиста, був охоронець Дмитра Яроша.

XS
SM
MD
LG