Доступність посилання

ТОП новини

ДТП у Кривому Розі: обрання запобіжного заходу водієві легковика перенесли через його стан


Внаслідок ДТП, що сталося 17 квітня вранці, загинули дев'ять людей, понад 20 були поранені
Внаслідок ДТП, що сталося 17 квітня вранці, загинули дев'ять людей, понад 20 були поранені

Водієві легковика, підозрюваному в спричиненні ДТП із дев’ятьма загиблими і понад 20 травмованими в Кривому Розі, планують обрати запобіжний захід 20 квітня. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в обласному управлінні поліції.

За даними джерел Радіо Свобода, знайомих зі ситуацією, але не уповноважених давати коментарі публічно, запобіжний захід мали обрати 19 квітня в одному з районних судів Дніпра. З підозрюваним планували зв’язатись за допомогою відеозв’язку з Саксаганського райсуду Кривого Рогу, однак, за попередніми даними, засідання перенесли через стан здоров’я чоловіка.

Як повідомили Радіо Свобода в лікарні №2 Кривого Рогу, зараз у медзакладі перебуває 15 людей, потерпілих внаслідок ДТП, троє з них у вкрай тяжкому, але стабільному стані. За даними з лікарні, решта травмованих у тяжкому і стані середньої тяжкості.

ДТП у Кривому Розі: відео з місця аварії (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:31 0:00

ДТП у Кривому Розі сталася близько шостої ранку 17 квітня. За даними поліції, зіткнулися легковий автомобіль Mazda, маршрутний мікроавтобус і автобуса одного з підприємств Кривого Рогу. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі кількох людей».

Водієві легковика оголосили підозру. Він перебуває в лікарні під конвоєм.

XS
SM
MD
LG