Доступність посилання

ТОП новини

КМДА радить пересуватися комунальним транспортом у день фіналу Ліги чемпіонів


Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів прийматиме 26 травня НСК «Олімпійський»
Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів прийматиме 26 травня НСК «Олімпійський»

Київська міська державна адміністрація радить киянам та гостям столиці пересуватися комунальним, а не особистим транспортом 26 травня, коли Київ прийматиме фінальний поєдинок футбольної Ліги чемпіонів. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив перший заступник голови КМДА Олексій Резніков.

«26 числа буде багато перекрито в центрі, тому прохання всім планувати свої маршрути, краще використовувати метро. Буде збільшено кількість автобусів громадського транспорту, «Київпастранс» виведе на маршрути для того, щоб зменшити напруження», – відзначив чиновник.

«Метро буде всюди доїжджати і буде можливість його використовувати, гуляючи. 27 числа, наступного дня, на день Києва, буде продовження свята», – додав заступник голови КМДА.

У центрі Києва обмежать рух транспорту перед фіналами чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів, які відбудуться в столиці наприкінці травня, повідомила Київська міська державна адміністрація.

«Буде тимчасово змінено організацію дорожнього руху шляхом заборони чи обмеження руху транспорту на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі міста у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» та інших локацій спортивних подій», – розповіли в КМДА.

Зокрема, на ділянці Хрещатику від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького повністю заборонять рух транспорт з 12 до 31 травня. З 20:00 25 травня до 6:00 27 травня перекриють Бессарабську площу, вулицю Володимирську (від вул. Льва Толстого до б-ру Тараса Шевченка), площу Льва Толстого, вулицю Велику Васильківську (від Бессарабської площі до вул. Тверської), вулицю Саксаганського (від вул. Великої Васильківської до вул. Еспланадної).

XS
SM
MD
LG