Доступність посилання

ТОП новини

Ліга чемпіонів: Кличко розповів, скільки грошей туристи залишили в готелях і ресторанах


Кличко дав позитивну оцінку роботі комунальних служб Києва під час фіналу Ліги чемпіонів
Кличко дав позитивну оцінку роботі комунальних служб Києва під час фіналу Ліги чемпіонів

Туристи та футбольні вболівальники у день фіналу Ліги чемпіонів заплатили в готелях та ресторанах Києва близько 50 мільйонів гривень, повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «1+1».

«Лише в день проведення фіналу гості міста залишили у кафе, ресторанах та готелях близько 50 мільйонів гривень», – зазначив Кличко.

Він також дав позитивну оцінку роботі комунальних служб Києва.

«Скажімо, у парку імені Шевченка у центрі столиці було містечко збору фанів «Ліверпуля». Звечора там лежали кучугури сміття, які вже на ранок прибрали. Я можу сказати як людина, яка провела багато часу за кордоном, що нічого надзвичайного не відбувалося. Така ж ситуація і в Амстердамі, і в Гамбурзі, і в Берліні під час подібних подій», – підкреслив Кличко.

Читайте також: «Реал» та Ліга чемпіонів: 37 років без поразок, 13 кубків та фартовий «Олімпійський»

Фінал Ліги чемпіонів відбувся 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві: іспанський «Реал Мадрид» здобув перемогу над англійським «Ліверпулем» з рахунком 3:1. Мадридці виграли трофей третій раз поспіль і 13-й загалом.

Зранку 28 травня Державна прикордонна служба України повідомила, що 30,5 тисячі учасників та вболівальників фіналу Ліги чемпіонів залишили країну.

XS
SM
MD
LG