Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваних у викраденні в Києві сина лівійського дипломата взяли під арешт до кінця серпня – прокуратура


Шевченківський районний суд Києва узяв під арешт двох чоловіків, яких підозрюють у викраденні сина лівійського дипломата, інформує столична прокуратура на своєму сайті.

За даними відомства, йдеться про двох громадян Єгипту. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі за викрадення людини та вимагання.

«Злочин стався 25 червня близько 12 години дня на вулиці Тургенівській. Діючи згідно з розробленим планом, зловмисники напали на потерпілого (26-річного сина лівійського дипломата), силоміць посадили його в машину й вивезли в невідомому напрямку. У подальшому, впродовж дня викрадачі утримували чоловіка з метою отримання викупу за його звільнення. Не отримавши викуп, нападники звільнили заручника. Надалі завдяки оперативному реагуванню столичних правоохоронців викрадачів затримали», – мовиться в повідомленні.

Як раніше інформувала Нацполіція, повідомлення про викрадення надійшло від очевидців злочину. На місці злочину слідчо-оперативна група поспілкувалися зі свідками й встановила, що зловмисники зникли на автомобілі «Фольксваген Гольф» темно-синього кольору.
Того ж дня в Дарницькому районі Києва поліцейські знайшли потерпілого, у якого були тілесні ушкодження, й доправили його під охороною до лікарні. Затримати підозрюваних, за інформацією відомства, вдалося тільки 28 червня.

XS
SM
MD
LG