Доступність посилання

ТОП новини

У Києві обмежать рух транспорту у центрі через підготовку до Дня Незалежності – КМДА


Парад до Дня Незалежності України, 24 серпня 2016
Парад до Дня Незалежності України, 24 серпня 2016

У Києві обмежать або заборонять рух транспорту на низці вулиць через підготовку до Дня Незалежності України, повідомляється на сайті Київської міської адміністрації.

Зокрема, за даними КМДА, 18 серпня із 17:30 та 20, 22 серпня із 18:45 до закінчення тренувань рух транспорту заборонять на вулиці Великій Васильківській (на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Хрещатик) – Бессарабській площі – вулиці Хрещатик – майдані Незалежності – вулиці Хрещатик до Європейської площі.

Також на ділянках маршруту, яким техніка рухатиметься до та з тренувань, рух транспорту обмежать.

Крім того, 18, 20, 22-24 серпня буде заборонено паркування та не працюватимуть паркувальні майданчики у місцях підготовки та проведення урочистих заходів, у тому числі на місцях стоянки транспортних засобів Збройних сил України, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Як раніше повідомлялося, у параді до Дня Незалежності України, який відбудеться у Києві 24 серпня, візьме участь близько 200 одиниць військової техніки.

11 квітня Президент України Петро Порошенко доручив на День Незалежності провести військовий парад у центрі Києва, видавши відповідний указ.

Окрім того, як мовиться у документі, також 23 серпня, у День Державного Прапора, у Києві, інших населених пунктах мають провести офіційну церемонію урочистого підняття держпрапора України.

Останніми роками в Києві з нагоди Дня Незалежності в центрі Києва проводили військові паради, проте деякі користувачі соцмереж критикували цю ідею, називаючи це недоречним в умовах, коли військова техніка потрібна у зоні бойових дій на сході України.

XS
SM
MD
LG