Війська РФ вранці продовжили обстріли Харкова, є постраждалі – ОВА

Наслідки обстрілів у Харкові 21 червня

Харкові вночі під російські обстріли потрапили Слобідський та Індустріальний райони, були руйнування і кілька масштабних пожеж, а від ранку тривають обстріли Немишлянського району, повідомив у телеграмі голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередніми даними, поранені три людини. Інформація уточнюється.

Наслідки російських ракетних ударів по Харкову (фотосвідчення)

Олег Синєгубов також поінформував, що війська РФ вночі знову обстрілювали Чугуїв – попередньо 2 людини загинули, ще двоє поранених, зруйновані житлові будинки та господарські споруди.

У Золочеві через обстріли пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. Виявили тіло загиблого. Наразі тривають рятувальні роботи, є імовірність, що під завалами є ще 2 людей.

У Шевченковому внаслідок російського обстрілу учора ввечері 1 людина зазнала поранення.

У Харківській ОВА повідомляли, що внаслідок російських обстрілів 21 червня у Харківської області 15 людей загинули, 16 зазнали поранень. Згодом стало відомо, що кількість постраждалих зросла до 34 людей.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні.

В ООН станом на 16 червня підтвердили 4509 випадків загибелі, 5585 – поранення цивільних людей в Україні через повномасштабну війну Росії. При цьому в організації наголошують, що реальні цифри – значно вищі.

Москва, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в України.