У Петербурзі знайшли могилу вбитого в Україні генерала Горячева

У розвідці наголосили, що Горячев став першим підтверджено вбитим російським генералом в Україні з початку 2023 року

У Росії остаточно підтвердили загибель в Україні генерал-майора Сергія Горячева. Про це повідомляє видання Fontanka.ru, за даними якого воєначальник був похований на Серафимівському цвинтарі в Санкт-Петербурзі.

Фотографії з місця поховання начальника штабу 35-ї армії виданню 20 червня надіслав читач. «Ділянка розташована біля Одеської доріжки (цвинтаря)», – супроводив він повідомлення. Встановлена на хресті табличка відображає головні дати Сергія Горячева, 22.10.1970 – 12.06.2023.

За інформацією Fontanka.ru, похорон відбувся 18 червня. Читачі помітили катафалк та роту почесної варти біля «Будинку офіцерів» у центрі Санкт-Петербурга.

Розвідка Великої Британії 16 червня вказувала, що генерал Горячев «майже напевно» загинув під час удару по командному пункту 12 червня 2023 року або близько цієї дати на півдні України.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російський генерал Горячев «майже напевно» загинув на півдні України – розвідка Британії

У Міноборони Росії дані про загибель генерала не коментували. А Сили оборони України минулого тижня заявляли, що ще уточнюють інформацію про загибель начальника штабу 35-ої загальновійськової армії збройних сил Росії генерал-майора Сергія Горячева.