У поліції заявляють, що надали адвокатам усі несекретні матеріали в справі Шеремета

Андрій Антоненко (Riffmaster) у залі Печерського районного суду, 13 грудня 2019 року

Слідчі Національної поліції надали представнику сторони захисту для ознайомлення всі матеріали у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, розголошення яких не суперечить чинному законодавству. Згіно з повідомленням, це сталося 17 грудня.

«Слідчі надали представнику сторони захисту матеріали досудового розслідування для ознайомлення, за винятком тих, розголошення яких може завадити проведенню розслідування. Зокрема, йдеться і про заходи безпеки щодо певних осіб, які застосовувалися у цьому кримінальному провадженні. Ці дані не підлягають розголошенню у рамках проведення досудового розслідування. Слідство триває», – вказано в повідомленні Головного слідчого управління Національної поліції України.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фігурант у справі Шеремета сержант Антоненко перебуває в ізоляторі – Командування ССО

14 грудня вночі Печерський суд Києва взяв під варту без можливості внесення застави сержанта Сил спеціальних операцій, музиканта Андрія Riffmaster Антоненка. Його заарештовано на два місяці – до 8 лютого 2020 року.

Аналогічний запобіжний захід – арешт до 8 лютого – Печерський районний суд Києва обрав для Юлії Кузьменко. Дитячого хірурга й волонтерку також підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.
Військового медика Яну Дугарь суд відправив під цілодобовий домашній арешт.