Доступність посилання

ТОП новини

МВС не має доказів причетності депутатів до розбещення дітей у Криму


Міністерство внутрішніх справ не має у своєму розпорядженні доказів причетності депутатів Верховної Ради до розбещення двох дітей у Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Криму. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

При цьому він додав, що МВС буде перевіряти цю ситуацію. За словами Луценка, цю справу намагаються використати в політичній площині.

Міністр також повідомив, що звернувся до Президента з проханням доручити Державному управлінню справами відсторонити адміністративного управляючого, керівника медслужби, керівника одного із гуртків «Артеку» від займаних посад на час розслідування справи. За даними голови МВС, справу розслідують ще з квітня.

Вчора Міністерство у справах сім’ї, молоді й спорту створило комісію для перевірки інформації про розбещення двох дітей у Міжнародному дитячому центрі «Артек». Раніше прес-служба Партії регіонів поширила заяву депутата фракції Вадима Колесніченка про те, що до нього звернулася мати двох дітей, яких нібито зґвалтували високопоставлені чиновники в дитячому центрі.

Генеральна прокуратура заявила, що слідство у цій справі триває, і його не планують закривати.

В «Артеку» інформацію про розбещення дітей спростовують.
XS
SM
MD
LG