Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко зустрілася з Патріархом Єрусалимським


У неділю Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко мала зустріч з Патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ, який на прохання Юлії Тимошенко благословив Україну та український народ на щастя і процвітання.

Як повідомляє Урядовий портал, Юлія Тимошенко перебуває з приватним візитом в Єрусалимі (Держава Ізраїль), де відвідує святі місця.

Патріарх Єрусалимський заявив, що уважно стежить за подіями в Україні.

«Ми знаємо вашу позитивну роль у політичній та церковній сферах, відзначаємо ваші заслуги в єднанні церков та визначну роль у боротьбі з антисемітизмом», – заявив Патріарх Єрусалимський Теофіл ІІІ, вручаючи Юлії Тимошенко найвищу нагороду Єрусалимської православної церкви – Орден Святогробського Братства та відповідний сертифікат.

Юлія Тимошенко подякувала Патріарху Теофілу ІІІ за високу нагороду і заявила, що це надзвичайно висока відзнака для України та віруючого українського народу, який бажає миру та спокою.

Згідно з повідомленням, розміщеним на Урядовому порталі, Патріарх Єрусалимський Теофіл ІІІ люб’язно прийняв запрошення Юлії Тимошенко відвідати Україну найближчим часом. За словами Юлії Тимошенко, «це буде історичною подією для України».

У суботу Юлія Тимошенко відвідала Стіну плачу, де помолилася за щасливе майбутнє України та українського народу.

Окрім того, під час перебування в Ізраїлі Юлія Тимошенко відвідала Храм Гробу Господнього, Гетсиманський Сад, могилу Діви Марії та оглянула місце біля річки Йордан, де відбувалося хрещення Ісуса Христа.
XS
SM
MD
LG