Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ ініціює повторний розгляд вето на закон про кошти на боротьбу з грипом


Фракція БЮТ у Верховній Раді має намір ініціювати повторний розгляд парламентом подолання вето Президента Віктора Ющенка до закону про виділення мільярда гривень на боротьбу із грипом 1 грудня.

Про це заявила прем’єр Юлія Тимошенко. «Ми будемо ще раз це питання порушувати. Безумовно, ми не залишимо в спокої цей продажний український політикум, і ми будемо боротися за життя людей», – сказала вона.

При цьому голова уряду не уточнила, чи буде відповідне питання винесене на розгляд парламенту з якими-небудь змінами й коригуванням.

Крім того, Тимошенко попросила урядову команду розмістити на всіх можливих інформаційних сайтах лист Національного банку, в якому, з її слів, НБУ заявляє, що кошти, які пропонується виділити на боротьбу із грипом, є не емісійними, а отриманими за рахунок перевищення доходів Нацбанку над видатками.

Сьогодні Верховна Рада направила на доопрацювання в парламентський комітет з питань бюджету закон про виділення мільярда гривень на боротьбу із грипом, відмовившись подолати вето й не підтримавши пропозиції Ющенка до нього.
XS
SM
MD
LG