Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не має наміру реагувати на критику Ющенка


Прем’єр-міністр, перебуваючи в неділю в Дніпропетровську, заявила: «Коли я чую там, що Президент, у якого я особисто частинку душі вклала й зробила так, щоб він міг ваші мрії в життя втілювати, робить такі агресивні закиди й таку затяту критику, такі приниження, я думаю, що я на жоден із цих закидів просто відповідати не буду».

Під час церемонії відкриття житлового комплексу «Олімпік-2» Вона заявила, що найкращою відповіддю на критику стануть конкретні дії, наприклад, такі, як реалізація антикризової програми в будівельній галузі.

«Перед виборами всі політики мордують один одного, вони використовують ту агресію, а краще б вони ці сили направили в мирне русло, щось би зробили для країни й для кожної людини», – сказала прем’єр.

Раніше в неділю Віктор Ющенко, перебуваючи в Хмельницькому, виступив із черговою критикою на адресу Юлії Тимошенко та її уряду. Потім, спілкуючись із мешканцями міста, Ющенко сказав, що нині більше критикує Тимошенко через те, що вважає своїм важливим завданням вихід до другого туру голосування. «Янукович – це другий тайм», – сказав він, говорячи про лідера Партії регіонів Віктора Януковича, який, за опитуваннями, веде перед у передвиборних симпатіях.

Ющенко, Тимошенко і Янукович є кандидатами на Президента на виборах у січні 2010 року.
XS
SM
MD
LG