Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК перерахувала окружним комісіям кошти на 2009 рік – Магера


Центральна виборча комісія перерахувала окружним виборчим комісіям кошти на підготовку і проведення президентських виборів на 2009 рік, повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера.

«Якщо говорити про 2009 рік, то такі кошти надійшли до ЦВК. Центрвиборчком, зі свого боку, зробив усі заходи, щоб перерахувати ці кошти до ОВК. Протягом кількох днів ми матимемо картину, як ОВК використовують ці кошти», – сказав Магера.

При цьому, за його словами, у зв’язку з неухваленням державного бюджету на 2010 рік невідомо, як будуть фінансуватися підготовка і проведення президентських виборів. «Разом з тим існує урядове рішення з цього приводу. Уряд ухвалив рішення про виділення для фінансування видатків на 2010 рік близько 969,6 мільйона гривень», – заявив Магера.

При цьому заступник голови ЦВК наголосив, що левова частина видаткiв на виборах припадає на 2010 рiк. Так, членам виборчих комiсiй необхiдно буде сплатити за день голосування та за наступний день. При цьому у складi дiльничних виборчих комiсiй налiчується близько мiльйона осiб.
XS
SM
MD
LG