Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко запропонувала Тігіпку посаду прем’єра


Кандидат на посаду Президента, прем’єр Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку, який займає третє місце за результатами першого туру голосування на виборах глави держави, очолити уряд після обрання її Президентом.

«Я запропонувала Сергію Тігіпку не тільки об’єднати програми і об’єднати наше бачення розвитку України, не тільки бути йому надійним партнером в цій важкій, але вдячній роботі, я запропонувала йому також посаду Прем’єр-міністра», – сказала прем’єр сьогодні в Кабміні.

Вона повідомила, що в середу провела переговори з Тігіпком і має намір провести такі переговори з Арсенієм Яценюком, Анатолієм Гриценком і Людмилою Супрун.

За словами Тимошенко, її передвиборна програма на 90% збігається з програмами цих кандидатів. Прем’єр закликала всі демократичні сили та їхніх лідерів об’єднатися у другому турі задля перемоги та забезпечення європейського курсу розвитку України.

Сьогодні Тігіпко повідомив, що провiв консультацiї з кандидатами в Президенти Вiктором Януковичем та Юлiєю Тимошенко, але свою позицiю – не пiдтримувати жодного з них – не змiнив.
XS
SM
MD
LG