Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали нарахували 72 відмови БЮТівцям щодо оскарження результатів виборів


Партія регіонів заявила, що суди відмовили в задоволенні 72 позовів Блоку Юлії Тимошенко щодо оскарження результатів виборів Президента.

За даними прес-служби Партії регіонів, станом на 12:00 суботи суди розглянули 72 позови БЮТ і щодо всіх них відмовили в задоволенні вимог.

Партія регіонів зазначає, що юристи БЮТ, заявляючи про рішення суду на користь Тимошенко, не уточнюють конкретні виборчі дільниці, результати голосування на яких розглядалися в суді.

«Нічого дивного в цьому немає, з однієї простої причини – немає й самих перемог (у судах), вони – плід хворобливої уяви наших опонентів і нічого більше», – мовиться в заяві.

Регіонали пояснюють таку поведінку опонентів бажанням затягнути час і приховати сліди незаконного використання коштів державного бюджету на передвиборну кампанію кандидата на Президента, Прем'єр-міністра Тимошенко.

10 лютого Партія регіонів заявляла, що суди в 4 регіонах відмовилися задовольнити 17 позовів БЮТ щодо оскарження результатів виборів Президента.

Пізніше депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ Сергій Власенко заявив про випадки упередженості судів під час розгляду скарг БЮТ щодо голосування в другому турі виборів.
XS
SM
MD
LG