Доступність посилання

ТОП новини

Медведєв привітав Януковича з обранням Президентом


Російський президент Дмитро Медведєв надіслав вітання Вікторові Януковичу з нагоди його обрання Президентом України і запросив найближчим часом відвідати Росію з візитом. Про це повідомляє прес-служба Кремля.

«Вибори, що відбулися відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів, підтвердили прагнення громадян України покласти край історично приреченим спробам посіяти ворожнечу між народами наших країн, щире бажання зміцнювати добросусідські відносини. Це повністю відповідає і сподіванням народу Російської Федерації», – мовиться в посланні Медведєва.

За словами президента Росії, він сподівається, що російсько-українська взаємодія знову матиме «конструктивний і плідний, справді партнерський характер».

«Упевнений, спільними зусиллями ми зможемо додати новий імпульс розвитку взаємовигідних двосторонніх зв’язків. Користуючись нагодою, запрошую Вас відвідати найближчим часом з візитом Росію для обговорення широкого кола актуальних питань багатопланової співпраці між нашими країнами», – йдеться в привітанні.

Вчора Центральна виборча комісія офіційно оголосила лідера Партії регіонів Віктора Януковича новообраним Президентом України. Згідно з результатами, оприлюдненими ЦВК, за Віктора Януковича проголосувало на майже 3,5 відсотки виборців більше, ніж за Юлію Тимошенко. Виборчий штаб Тимошенко заявив про намір оскаржити результати виборів у Вищому адміністративному суді.
XS
SM
MD
LG