Доступність посилання

ТОП новини

Янукович оголосив низку указів із соціальних питань


Президент Віктор Янукович на другий день свого перебування на посаді виступив у п’ятницю з заявою про підписані ним нові укази.

«Щойно я підписав указ, спрямований на боротьбу з бідністю. Я обіцяв людям, що зроблю все, щоб встановити справедливість у цей дуже важкий для країни час, щоб підняти рівень зарплат і пенсій, і сьогодні я зробив це. Цей указ я підписав першим», – заявив Янукович.

Другий із підписаних цього дня указів, за його словами, «розпочинає процес негайного проведення в країні структурних економічних реформ, які дадуть можливість створити в Україні сильну економіку». «Таким чином ми відкриємо нові робочі місця, дамо людям гідну роботу і гідну зарплату», – сказав він.

«Третій указ, який я підписав, – це указ про формування системи з викорінення корупції в Україні. Таким чином ми зробили перші три кроки на шляху докорінної перебудови усього державного механізму, який буде служити людині», – сказав він.

За його словами, кожен день його перебування на президентській посаді «буде відданий боротьбі з бідністю і змінам у житті нашої країни».
XS
SM
MD
LG