Доступність посилання

ТОП новини

Суд почав розгляд справи за позовом Лазаренка про захист честі й гідності


У Солом’янському райсуді Києва сьогодні відбулось попереднє слухання у справі за позовом екс-прем’єра України Павла Лазаренка до мешканця Дніпропетровська Геннадія Корбана щодо захисту честі та гідності особи. Про це повідомила адвокат Лазаренка Марина Долгопола.

За її словами, Павло Лазаренко як позивач «ставить питання про визнання судом недостовірною та такою, що ганьбить його честь і гідність» інформації, поширеної Геннадієм Корбаном, про начебто причетність Лазаренка до загибелі дніпропетровського бізнесмена В’ячеслава Брагінського.

Як поінформувала адвокат, на судове засідання відповідач не з’явився, однак його відсутність не перешкодила проведенню слухань.
Справу по суті слухатимуть 25 березня.

13 жовтня 2007 року в центрі Дніпропетровська стався вибух, внаслідок якого загинув відомий у місті бізнесмен В’ячеслав Брагінський. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство, здійснене у спосіб, небезпечний для багатьох людей.

Дніпропетровський бізнесмен Геннадій Корбан публічно заявив, що до замовлення вбивства може бути причетний Павло Лазаренко.
XS
SM
MD
LG