Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів обіцяють нову коаліцію вже за кілька днів


Голосування за вiдставку уряду Юлiї Тимошенко показало, що у Верховнiй Радi намiтилася майбутня коалiцiя, заявляє заступник голови фракцiї Партiї регiонiв Микола Азаров.

«Переговори iнтенсивно йдуть, i на табло ви бачили вже цифру (243 депутатiв «за» вiдставку уряду Тимошенко). Я думаю, що це перше наближення до цифри, яка остаточно буде зафiксована в коалiцiйнiй угодi», – сказав Азаров.

За його словами, переговори про створення нової коаліції завершаться «буквально найближчими днями».

Азаров також назвав «неетичним» питання про його можливе прем’єрство. За його словами, прем’єрство у цей час – «це важке навантаження». «Але я – професіонал, я знаю, як вивести країну з кризи. Тому не випадково колеги звертаються до мене», – наголосив представник Партії регіонів.

Пiсля розгляду iнiцiйованого Партiєю регiонiв питання про вiдповiдальнiсть уряду, резолюцiю про недовiру Кабiнету Мiнiстрiв пiдтримали 243 народнi депутати. Зокрема, фракцiя Партiї регiонiв дала 172 голоси, фракцiя БЮТ – 7, фракцiя НУНС – 15, фракцiя блоку Литвина – 19, фракцiя Компартії – 27, позафракцiйнi – 3.

Напередоднi голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про розпад коалiцiї у складi БЮТ, блоку «Наша Україна – Народна самооборона» та блоку Литвина.
XS
SM
MD
LG