Доступність посилання

ТОП новини

У парламенті створили групу «За конкурентоспроможність і реформи»


У Верховній Раді Україні створена депутатська група «За конкурентоспроможність і реформи», до складу якої увійшли 14 парламентарів, що підписали коаліційну угоду. Про це повідомив координатор групи Ігор Рибаков.

Зокрема, це позафракційні депутати та члени фракцій БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона». За словами Рибакова, своїм завданням члени новоствореної групи бачать проведення структурних реформ та відновлення економічного росту.

Водночас він відмовився назвати прізвища народних депутатів, які увійшли до цієї групи, крім народних депутатів Інни Богословської та Юрія Полунєєва, які були присутні на брифінгу разом із Рибаковим.

Як заявила Богословська, група працюватиме на демократичній основі, її рішення будуть увхалюватися більшістю голосів.

«Кожен з парламентарів буде рівноправним уповноваженим групи, і для всіх, хто поділяє наші принципи, двері об’єднання відкриті», – сказала вона.

Народний депутат Полунєєв зауважив, що в основі роботи об’єднання будуть десять принципів. Зокрема, це створення стратегії розвитку України до 2020 року, модернізація національного виробництва, податкова реформа.

11 березня фракції Партії регіонів, Компартії, блоку Литвина й окремі депутати створили коаліцію в парламенті в складі 235 депутатів.
XS
SM
MD
LG