Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: кожен «вшивий» чиновник не буде їздити на службовому авто


Президент України Віктор Янукович наголошує, що в Україні кожен «вшивий» чиновник не буде користуватися службовим автомобілем із водієм. Про це він заявив під час робочої зустрічі з представниками Всеукраїнських професійних спілок і об’єднань, яка відбулася сьогодні в Києві.

За словами глави держави, не всі в Україні з розумінням поставилися до його рішення на 20% скоротити видатки і штат апарату Адміністрації Президента, а також заробітної плати глави держави на 50%.

«Я хочу сказати, це не данина моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. В жодній країні світу немає такого, щоб кожен «вшивий» чиновник їздив на державному автомобілі з водієм», – заявив Президент.

Янукович наголосив, що висунув вимогу усім головам ОДА й міністрам опрацювати питання щодо скорочення видатків на утримання своїх апаратів.

«Не йдеться, що повинні відбутися скорочення і через це погіршаться показники роботи. Йдеться про наведення порядку, щоб з нас не сміялися у світі», – пояснив Янукович.
XS
SM
MD
LG