Доступність посилання

ТОП новини

Через 5 років на посаду керівника Прикарпаття повернувся Вишиванюк


Сьогодні віце-прем’єр Володимир Сівкович в Івано-Франківську представив призначеного вчора голову обласної держадміністрації Михайла Вишиванюка, який вже був на цій посаді з 1997 по січень 2005 року.

На Прикарпатті повторюють, що вдалося спростувати твердження, ніби «в одну річку двічі не ввійдеш».

На представленні Михайло Вишиванюк повідомив про створення ради розвитку регіону при голові ОДА, куди одразу ж запросив двох попередніх керівників області – Романа Ткача і Миколу Палійчука.

За словам Михайла Вишиванюка, «найвища політика – нормальні людські стосунки», і він не звертатиме увагу на партійну приналежність, лише на професійні якості.

Михайло Вишиванюк запевнив голів райдержадміністрацій і всіх управлінь, що жодних перестановок без відома ОДА не буде. При цьому додав, що «нема «наших» і «ненаших».

Передав також слова Президента України Віктора Януковича, що той на прикарпатців «злоби не тримає і погане не пам’ятає».

Михайло Вишиванюк після січня 2005 року від публічної політики відійшов, але брав активну участь в громадському житті краю. Входив в депутатську фракцію «Відродження Прикарпаття» в обласній раді.

Під час останніх виборів Президента України входив в команду Володимира Литвина.

На першу нараду одразу після призначення Михайло Вишиванюк запросив представників силових структур та податкової адміністрації.
XS
SM
MD
LG