Доступність посилання

ТОП новини

Рахунки івано-франківських військових розблокували


Господарський суд Івано-Франківської області своїм рішенням розблокував рахунки Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини. Про це повідомив підполковник Тарас Грень із Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Минулого тижня через заблокування Держказначейством рахунків установи під загрозою відключення від електроенергії опинився один із найбільших арсеналів Збройних Сил України, розташований в Делятині, військовий аеродром, на якому базується 114 бригада тактичної авіації, та база зберігання ракетного пального в Ценжеві.

Працівникам квартирно-експлуатаційної частини суттєво затримували виплату заробітної плати. Військові звернулися до суду, який задовольнив їхню заяву.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, тепер рахунки розблоковані, а борг військових перед ВАТ «Івано-Франківськгаз» реструктуризували за щомісячними виплатами.

Уже проводяться виплати за поточними заборгованостями, а найближчим часом, за словами керівника КЕЧ, підполковника Валерія Мандзюка, очікується надходження коштів з виплати за спожитий газ.

Через відсутність держбюджету на цей рік виплати наразі проводяться лише у 12-відсотковому обсязі від минулорічного бюджету.
XS
SM
MD
LG