Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ може заблокувати вечірнє засідання парламенту – Кожем’якін


У фракцiї Блоку Юлiї Тимошенко не виключають можливостi блокування роботи парламенту України в четвер, щоб перешкодити розгляду кадрових питань.

Як заявив перший заступник лiдера фракцiї БЮТ Андрiй Кожем’якiн, на засiданнi погоджувальної ради обговорювалося питання перерозподiлу керiвних посад у парламентських комiтетах, але жодних рішень учасникам не вдалося ухвалити.

Кожем’якiн наголосив, що до пропозицiй опозицiї про перенесення цього питання на наступний тиждень не прислухалися, i на вечiрньому засiданнi планується розглянути кадровi питання. «На 16:00 вони хочуть поставити кадрові питання й проламувати, як вони вміють, продавлювати ці питання», – сказав бютівець.

За його словами, о 15:00 БЮТ збереться на засідання фракції й буде обговорювати свої дії на вечірньому засіданні.

Сьогодні фракція БЮТ вирішила відкликати своїх представників з посад голів, перших заступників голів і заступників парламентських комітетів для перерозподілу керівництва комітетів між опозицією й коаліцією.

БЮТ наполягає на обранні головами парламентських комітетів з питань бюджету, регламенту й депутатської етики, свободи слова й інформації, а також правосуддя представників опозиції.
XS
SM
MD
LG