Доступність посилання

ТОП новини

Україна планує залучити іноземних фахiвцiв для пiдготовки міст до Євро-2012


Вiце-прем’єр-мiнiстр України Борис Колесников заявляє про намiри залучити iноземних фахiвцiв для пiдготовки мiст, що прийматимуть фiнальнi матчi чемпiонату Європи з футболу 2012 року.

«У нас є детальний графiк наших дiй. Ми залучимо досвiдчених зарубiжних фахiвцiв для пiдготовки кожного мiста, в якому вiдбудеться Євро-2012, зокрема, тих, якi брали участь в органiзацiї чемпiонату Європи з футболу в Португалiї в 2004 роцi», – цитує прес -служба вiце-прем’єра, який сьогодні прибув до Женеви для участi в засiданнi наглядової ради Євро-2012.

Колеснiков знову наголосив, що має намiр «поiнформувати, бiльше того, переконати УЄФА, що Євро вiдбудеться в чотирьох мiстах України».

«У нас готовi плани роботи на лiтньо-осiннiй перiод для того, щоб надолужити відставання», – заявив вiн.

За словами вiце-прем’єра, президент УЄФА Мiшель Платiнi пiд час зустрiчi з Президентом України Вiктором Януковичем отримав гарантiї того, що пiдготовка до Євро-2012 завершиться у визначенi термiни.

7-8 квітня в Україні з дводенним візитом перебувала делегація УЄФА на чолі з президентом Мішелем Платіні. Під час візиту вище керівництво УЄФА відвідало Львів, Донецьк, Харків та Київ, де ознайомилося з підготовкою стадіонів та аеропортів до Євро-2012.
XS
SM
MD
LG