Доступність посилання

ТОП новини

Тігіпко: уряд подасть проект бюджету-2010 з дня на день


Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко заявляє, що уряд з дня на день подасть до Верховної Ради проект державного бюджету на 2010 рік.

Він уточнив, що у проект бюджету наразі закладається поточна ціна на природний газ, що постачається з Росії. «Поки ми не будемо мати чітких домовленостей, поки ми не будемо мати чіткої ціни на газ, нічого нереального закладати у бюджет ми просто не маємо права, тому закладається поточна ціна на газ», – сказав Тігіпко.

Водночас, як повiдомив перший вiце-прем’єр Андрiй Клюєв, уряд України прогнозує завершення переговорiв про перегляд газових контрактiв iз Росією наприкiнцi поточного тижня – початку наступного.

«У нас йдуть переговори мiж НАК «Нафтогаз України» i «Газпромом». Жодних посередникiв немає i не буде», – додав урядовець.

При цьому, Клюєв заявив, що в проектi держбюджету України на цей рiк цiна росiйського газу наразi запланована на рiвнi 337 доларів за тисячу кубометрів, однак висловив сподiвання на перегляд цiєї цiни.

Раніше уряд України вiдклав розгляд проекту державного бюджету в очiкуваннi результатiв переговорiв про зменшення цiни на росiйський газ на 2010 рiк.
XS
SM
MD
LG