Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко у Рівному: «Не хочу бути серед тих політиків, які розбратом руйнують майбутнє держави»


Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко розпочала свій інформаційний тур по областях України з Рівненщини. Мета поїздок – «розбудити націю», каже опозиціонерка. Першим на шляху Рівне обране не випадково. Адже напередодні пролонгування терміну перебування російського Чорноморського флоту в Севастополі рівненські депутати зірвали заплановане голосування за звернення до Верховної Ради.

Як пояснила Юлія Тимошенко на прес-конференції, їй було дуже прикро про це дізнатися. Тож після зустрічі з журналістами відбулася партійна зустріч, на якій екс-прем’єр поставила питання руба.

«Ми поговоримо персонально по кожній людині. І запитаємо, що за люди потрапили до команди і чому, коли потрібно боронити Україну, вони не знайшли часу прийти на сесію. Це час по справах визначати, хто справжній демократичний політик, а хто просто «прилипала», який прийшов для того, щоб зробити бізнес, отримати посаду чи дорого продатися... Ми побачимо, хто може стояти за Україну, а хто стоїть тільки за власні статки», – сказала Тимошенко.

Вона запевнила: буде наступна сесія, уже з закликом денонсувати Угоду стосовно російського Чорноморського флоту в Україні.

На запитання Радіо Свобода, чи сподівається в цій боротьбі Юлія Тимошенко на підтримку Віктора Ющенка, котрий відкидає пропозиції про об’єднання, Тимошенко відповіла: «Треба боротися або один з одним, або стояти на захисті України. Я здатна впоратися зі своїми емоціями і маю на увазі об’єднання всіх демократичних сил. Кожна людина зараз має значення, тому я докладатиму всіх зусиль для координації дій всіх демократичних сил. Не хочу бути серед тих політиків, які розбратом руйнують майбутнє держави».
XS
SM
MD
LG