Доступність посилання

ТОП новини

Держгірпромнагляд заборонив гірничі роботи на трьох шахтах Львівщини


Теруправління Держгірпромнагляду внаслідок виявлених порушень промислової безпеки і вимог охорони праці заборонило ведення гірничих робіт на трьох шахтах державного підприємства «Волиньвугілля» у Львівській області.

Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду з посиланням на слова першого заступника керівника теруправління Держгірпромнагляду по Львівській області Юрія Царика, роботи зупинили на шахті №9 «Нововолинська», шахті «Бужанська», шахті №1 «Нововолинська» (шахтоуправління «Нововолинське» ДП «Волиньвугілля»).

5 травня посадові особи Держгірпромнагляду провели планову перевірку цих шахт щодо стану промислової безпеки, охорони праці, ведення робіт, пов’язаних з геологічним вивченням надр, їхнім використанням та охороною, використанням і переробкою мінеральної сировини, безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, і виявили низку порушень.

Теруправління Держгірпромнагляду в Львівській області вимагає усунути виявленні порушення. Відповідне подання направили в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Іванові Костику.
XS
SM
MD
LG