Доступність посилання

ТОП новини

Азаров: вимоги опозиції щодо оприлюднення угод із Росією цинічні


Прем’єр-міністр Микола Азаров різко критикує вимоги опозиції оприлюднити проекти українсько-російських угод, які планується підписати в рамках візиту в Україну президента Росії Дмитра Медведєва 17-18 травня.

«Вражає цинізм тих, хто ще вчора був при владі й ховав від суспільства, парламенту й навіть колишнього Президента текст уже підписаних під ковдрою газових угод, які виявилися зрадницькими й кабальними для України, а сьогодні вимагають відзвітуватися про ще не підписані угоди, які, відповідно до дипломатичної практики, є робочими матеріалами до переговорів», – сказав Азаров, відкриваючи засідання Кабміну.

Водночас, за його словами, уряд готовий проінформувати парламент і громадськість про зміст проектів угод, які готуються до підписання, і сьогодні у Верховній Раді про них доповідає перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв.

Азаров назвав дії опозиції, яка збирає мітинги під стінами Верховної Ради, деструктивними й наголосив на відсутності реальної підтримки дій опозицій у суспільстві.

Парламент на засіданні в середу заслуховує інформацію Кабінету Міністрів про перебіг переговорів між Україною й Росією щодо підготовки міждержавних угод, підписання яких заплановане на 17 травня.
XS
SM
MD
LG