Доступність посилання

ТОП новини

Янукович звільнив 12 послів України в інших державах


Президент України Вiктор Янукович видав у середу низку указiв про звiльнення з посад деяких послiв i представникiв України в iнших державах. Про це повiдомляє офiцiйний сайт Президента.

Зокрема, були звiльненi посол України у США та Антiгуа i Барбуда Олег Шамшур, посол України в Польщi Олександр Моцик, посол України в Португалiї Ростислав Троненко, посол в Австрiї Євген Чорнобривко.

Також були звiльненi Костянтин Тимошенко, що сумiщав посади посла України у Францiї та Монако i постiйного представника України при ЮНЕСКО, посол у Бельгiї й Люксембурзi Євген Бершеда i посол у Грецiї та Албанiї Валерiй Цибух.

Посад позбулися посол у Лiвiї Геннадiй Латiй, посол у Йорданiї Юрiй Малько, а також посол у Бразилiї, Гайанi i Болiвiї Володимир Лакомов.

Крім того, Янукович звільнив Ігоря Сагача з посади голови місії України при НАТО, а Андрія Веселовського з посади представника України при ЄС.

Напередодні Президент видав укази про звiльнення посла України в Iзраїлi Iгоря Тимофєєва, а також посла України в Туркменистанi й Афганiстанi Вiктора Майка.
XS
SM
MD
LG