Доступність посилання

ТОП новини

На виборах до Ради Королевська очолить відкритий список партії «Україна – Вперед!»


Лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська очолить партійний список на парламентських виборах, і цей список буде відкритим.

«Ми підемо на вибори партійним списком. Я готова очолити політичний список партії «Україна – Вперед!», – сказала вона в середу в Києві на форумі прихильників партії «Україна - Вперед!».

«Ми відкриємо партійний список. Ми запитаємо в людей, кому вони довіряють, кого вони сьогодні бачать представниками своєї влади», – заявила Королевська, додавши, що «за кого люди проголосують сьогодні відкритим голосуванням, кому люди довірять, ті й увійдуть до народного партійного списку».

Також лідер партії наголосила, що в кожній області й окрузі відбудеться рейтингове голосування, в результаті якого буде визначено переможця, який і представлятиме партію «Україна - Вперед!» у мажоритарних округах.

14 березня Наталю Королевську виключили з фракції «БЮТ-Батьківщина». Як повідомили у політсилі, серед причин такого рішення – порушення депутатської етики та, як заявили у фракції, співпраця Королевської з Адміністрацією Президента. Наступного дня рада Блоку Юлії Тимошенко виключила Українську соціал-демократичну партію, яку очолює Наталя Королевська, зі складу Блоку Юлії Тимошенко. 22 березня цю партію перейменували.
XS
SM
MD
LG