Доступність посилання

ТОП новини

У Львові троє активістів «Батьківщини» оголосили голодування


Сьогодні троє членів партії Львівського обласного осередку «Батьківщина» розпочали безстрокове голодування, щоб підтримати лідера своєї політичної сили Юлію Тимошенко.

У центрі Львова на площі біля пам’ятника Шевченкові представники «Батьківщини» встановили п’ять наметів і численні гасла на кшталт «Юлі –волю», «Опозиції – нари, олігархам – канари», «Янукович! Не ганьби України» та інші. А також розгорнули агітаційну ятку «Батьківщини».
Один із голодуючих Ігор Стецькович заявив Радіо Свобода, що голодуватиме доти, доки і Юлія Тимошенко у в’язниці. «Мова йде про фізичне знищення Тимошенко владою. А мовчання нашого суспільства дає впевненість нашим доморощеним рабовласникам, що народ погодився на роль раба».

Акція триватиме цілодобово, голодуючі вживають лише воду і перебувають під контролем лікарів. Львівські правоохоронці спостерігають здалеку за учасниками голодування.

У вівторок депутат Сергій Власенко зачитав заяву Тимошенко про застосування проти неї фізичної сили під час транспортування до лікарні 20 квітня. Він також заявив, що Тимошенко оголосила цього дня голодування.
XS
SM
MD
LG