Доступність посилання

ТОП новини

У МОЗ обіцяють надати висновки щодо здоров’я Тимошенко до 28 квітня


Раїса Богатирьова
Раїса Богатирьова
Комісія Мінохорони здоров’я до 28 квітня надасть висновки щодо стану здоров’я колишнього прем’єра Юлії Тимошенко та можливості її участі у судовому засіданні. Про це журналістам повідомила віце-прем’єр, міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова.

«До нас прийшов запит від пенітенціарної служби, де вони попросили створити ще одну додаткову комісію, назвали три фази лікарів, яких треба залучити для консультацій. Я видала наказ про те, щоб керівник спільної комісії – урядової, Міністерства охорони здоров’я та іноземної – створили таку робочу групу. І, думаю, що в кінці тижня ця група збереться і розгляне (це питання – ред.), якщо Юлія Володимирівна надасть можливість оглянути її і зробити заключення», – сказала Богатирьова.

Міністр наголосила, що медики, відповідальні за надання допомоги Юлії Тимошенко, зроблять всі необхідні дії з огляду на стан її здоров’я. «Я не думаю, що будуть якісь сенсації, такі, які нашкодять або Юлії Володимирівні, або нашкодять професійному статусу і оцінкам медичної громадськості», – зазначила Раїса Богатирьова.

За її словами, група розпочне роботу 26 або 27 квітня.

28 квітня Київський райсуд Харкова розпочне розгляд по суті справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», в якій Юлія Тимошенко є обвинуваченою.
XS
SM
MD
LG