Доступність посилання

ТОП новини

Через вибухи у Дніпропетровську постраждали 30 осіб – уточнені дані


Кількість потерпілих у результаті вибухів у Дніпропетровську складає 30 осіб, серед них 10 підлітків віком 15-16 років. Про це повідомили у суботу ввечері в Дніпропетровській облдержадміністрації.

Раніше офіційно повідомлялось про 29 поранених.

Згідно з останніми даними з Дніпропетровської облдержадміністрації, на вечір суботи на стаціонарному лікуванні перебували 18 постраждалих, зокрема 9 підлітків. Решта отримали незначні ушкодження і не потребують амбулаторного лікування.

«Стан потерпілих: 11 із травмами легкої тяжкості, 4 середньої, 3 у важкому стані. В тому числі в одного чоловіка ампутована рука. А в дівчини 16 років численні осколкові поранення обличчя, тулуба, кінцівок та забій очного яблука лівого ока. Уже через півгодини після вибуху їй під загальним наркозом була зроблена операція з вилучення осколків, діаметр яких становив до 2 сантиметрів. У результаті оперативного втручання життю дівчини нічого не загрожує, зір збережено», йдеться в повідомленні прес-служби облдержадміністрації.

У прес-службі також поінформували про посилення охорони всіх державних установ, об’єктів життєзабезпечення, медичних та навчальних закладів.

27 квітня 2012 року в Дніпропетровську, вздовж центрального проспекту сталося, чотири вибухи. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею «Терористичний акт». Дніпропетровська облдержадміністрація та обласна рада пообіцяли виплатити 2 мільйони гривень винагороди за інформацію, що буде сприяти розкриттю злочинів.
XS
SM
MD
LG