Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко «добре виглядає і жартує» – керівництво колонії


Стан здоров’я колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко задовільний, вона виглядає добре, не лежить весь час на ліжку, а рухається, і жартує, заявив сьогодні заступник начальника Качанівської колонії в Харкові, де перебуває ув’язнена, Ігор Колпащиков.

Як сказав він агентству «Інтерфакс-Україна», такою побачили Тимошенко працівники колонії, які відвідали колишнього прем’єра сьогодні.

Колпащиков також наголосив, що на сьогодні ніяких заяв керівництва колонії про те, що вона планує голодувати або голодує, від Тимошенко не надходило, тобто, з погляду керівництва колонії, Тимошенко формально не оголошувала голодування.

За його словами, візуально ув’язнена не змінилася у вазі, а проходити процедуру зважування бажання не виявляла, такої заяви від неї немає.

Раніше сьогодні захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко заявив журналістам, що Юлія Тимошенко продовжує голодування 14-й день поспіль, вживає лише воду, візуально дуже схудла, втрачає вагу і практично не пересувається й постійно лежить.

А донька колишнього прем’єра Євгенія Тимошенко заявила журналістам, що Юлія Тимошенко вважає своє голодування дієвим заходом для привернення уваги світової спільноти до подій в Україні.

Юлія Тимошенко, яка перебуває в ув’язненні, заявляє, що зазнала фізичного насильства і тілесних ушкоджень із боку працівників виправної колонії, і на протест оголосила голодування. У правоохоронних органах запевняють, що заяви про побиття неправдиві.
XS
SM
MD
LG