Доступність посилання

ТОП новини

Наливайченко склав повноваження голови політради «Нашої України» і зупинив членство у партії


Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко склав з себе повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» та зупинив своє членство у партії. Про це йдеться у заяві Наливайченка.

«Я складаю з себе повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» та зупиняю своє членство у партії. Дію так, тому що рішення про участь «Нашої України» у виборах у форматі об’єднаної опозиції фатально затягується», – йдеться у заяві.

За словами Наливайченка, самостійна участь партії чи утворення нею сепаратних альянсів на виборах суперечать його політичній позиції, яку він відстоював з першого дня перебування у лавах «Нашої України».

«Такий підхід йде у розріз із процесом об’єднання опозиції, зраджує багатолітні надії українців, послаблює демократичний рух та неминуче призведе до поразки на виборах», – наголосив він у заяві.

Наливайченко заявив про продовження своєї активної роботи у команді єдиної опозиції.

В кінці квітня цього року керівники «Батьківщини», «Фронту змін», «Народної самооборони», Народного руху та партії «Реформи і порядок» підписали Декларацію єдності для спільної перемоги опозиції на парламентських виборах.
XS
SM
MD
LG