Доступність посилання

ТОП новини

Блохін: ейфорії у збірній нема, йде підготовка до наступних матчів


Тренер національної збірної з футболу Олег Блохін заявив сьогодні, що після позавчорашньої перемоги над Швецією, яка вивела Україну на перше місце в групі D на чемпіонаті Європи з футболу, ніякої ейфорії в команді немає, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

«Яка може бути ейфорія? Це може стати причиною того, що вся зроблена робота буде даремною», – сказав він на прес-конференції у Києві.

За його словами, «є маленькі проблеми, але до гри з Францією все буде вирішено».

Зокрема, Блохін зазначив, що всі гравці пройшли медичне обстеження, і всі готові до матчу. Учора гравці мали вихідний, а сьогодні о 10-й ранку вже були на базі, додав він.
Ейфорії у збірній нема – Олег Блохін
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:17 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Тренер також заперечив застереження, які лунали щодо 35-річного Андрія Шевченка, одного з найкращих футболістів Євро-2012. «Чому Шевченка «списували», я не знаю? Мене теж «списували» як тренера», – наголосив Блохін.

Тренер також додав, що через десять хвилин після закінчення матчу до роздягалки зателефонував Президент Віктор Янукович, щоб привітати команду з перемогою.

«В цілому я задоволений грою команди. Треба працювати над тим, щоб реалізувати більше моментів. Всього один момент може «вирішити» гру», – сказав Олег Блохін.

У п’ятницю, 15 червня, збірна України гратиме в Донецьку зі збірною Франції. 19 червня українці зіграють останній матч групового етапу з англійцями.
XS
SM
MD
LG